ALGEMENE VOORWAARDEN WEBWINKEL De Witte Eenheid

Wanneer u, als consument/afnemer een bestelling plaatst bij de webwinkel van De Witte Eenheid verklaart u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden zoals die hieronder vermeld staan:

 • Prijzen
  Alle prijzen zijn inclusief btw. Voor apparatuur geldt een btw-tarief van 21%. Voor boeken en sommige producten geldt een btw-tarief van 6%. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten.
  Prijswijzigingen, typefouten, verandering in samenstelling, model of uitvoering voorbehouden.
  Heeft u een bedrijf met een btw-nummer, neem dan vooraf contact op met ons.  
   
 • Bestellen en betalen
  U kunt uw bestelling plaatsen in onze webwinkel door een account aan te maken. Na uw bestelling ontvangt u daarna per e-mail de bevestiging van uw bestelling met daarin de betalingsgegevens. U kunt bij ons betalen met iDeal of Directe bankoverschrijving .
  Alle bestellingen dienen vooraf te worden betaald. Bij vragen of problemen met uw betaling, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@dewitteeenheid.com of: +31623363753. Bij geen gehoor: spreekt u alstublieft de voicemail in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.Alle bestellingen dienen vooraf te worden betaald. Bij vragen of problemen met uw betaling, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@dewitteeenheid.com of: +31623363753. Bij geen gehoor: spreekt u alstublieft de voicemail in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.Indien u niet via de webwinkel wilt betalen: u kunt ook het totale bedrag inclusief verzendkosten overmaken naar bankrekening: NL71ASNB0707043166 t.n.v. De Witte Eenheid te Den Haag. Wij verzoeken u bij uw betaling uw bestelnummer te vermelden (voor een snelle en correcte afhandeling van uw bestelling).

  Bestellingen worden binnen 48 uur nadat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven, verstuurd. Indien wij uw betaling binnen 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling niet hebben ontvangen, wordt uw bestelling automatisch geannuleerd.

 • Verzending
  Verzending binnen Nederland geschiedt binnen 48 uur nadat het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten op onze bankrekening is bijgeschreven. Mocht onverhoopt een besteld artikel niet op voorraad zijn, dan wordt u daarover per e-mail ingelicht met daarbij de informatie binnen welke termijn u het product kunt verwachten. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.
  Verzending buiten Nederland kan langer in beslag nemen.  
   
 • Verzendadres
  Controleer altijd uw verzendadres voordat u uw bestelling bevestigt. Extra kosten die voortvloeien uit een verkeerd opgegeven verzendadres door de afnemer (bijvoorbeeld verzend en retourkosten), worden doorberekend aan de afnemer.  
   
 • Verzendkosten
  Voor bestellingen binnen Nederland wordt de kostprijs tot maximaal een bedrag van € 6,50 voor pakketpost in rekening gebracht.
  Voor bestellingen binnen Nederland boven de €100,- zijn de verzendkosten gratis.
  Voor bestellingen buiten Nederland gelden afwijkende tarieven.  
   
 • Garantie
  Voor apparaten conform verwachting bij normaal gebruik afhankelijk van levensduur: 1 jaar.  
   
 • Aansprakelijkheid
  De Witte Eenheid is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door aankoop en/of gebruik van geleverde producten. De Witte Eenheid is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of vermissing ontstaan na het door u ontvangen door ons geleverde producten.  
   
 • Leveringen buiten Nederland
  Wij leveren aan alle landen buiten Nederland. Voor bestellingen buiten Nederland gelden afwijkende verzendkosten. Voor België geldt een vast tarief van € 13,00. Indien u vanuit het buitenland wilt bestellen kunt u een prijsopgaaf voor de verzendkosten aanvragen via info@dewitteeenheid.com. Zendingen naar het buitenland verzenden wij vaak aangetekend en altijd priority. Alle bestellingen dienen vooraf te worden betaald. U kunt bij ons betalen met iDeal of u kunt het totale bedrag inclusief verzendkosten overmaken naar bankrekening: NL71ASNB0707043166 BIC: ASNB NL21 t.n.v. De Witte Eenheid te Den Haag. Wij verzoeken u bij uw betaling uw bestelnummer te vermelden (voor een snelle en correcte afhandeling van uw bestelling). De codes die u nodig heeft voor uw internationale betaling zijn IBAN nummer NL71ASNB0707043166  SWIFTCODE: ASNB NL21 ;

  Bij vragen of problemen met uw betaling, verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@dewitteeenheid.com of +316 23363753. Bij geen gehoor: spreekt u alstublieft de voicemail in. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld.

 • Retourneren
  Koopt u iets via internet, dan heeft u een bedenktijd van 14 dagen. In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw rekening. De periode van 14 dagen gaat in op de dag dat u de bestelling ontvangt.Tijdens de 14 dagen bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.

  Het risico en de bewijslast voor het juist en tijdig herroepen van de overeenkomst, alsmede het juist en tijdig terugsturen van eventueel ontvangen producten, ligt bij u. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en seals en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending.

  Wij vergoeden alle betalingen die u heeft gedaan, inclusief verzendkosten, mits het een fout is van De Witte Eenheid, zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag nadat wij het product van u retour hebben ontvangen. Bewaar eventuele verzendbewijzen.

 • Ruilen
  Ruilen is mogelijk mits het geleverde product in zijn originele (gesealde) staat is. Is de seal eenmaal verbroken of het product aangebroken of de labels verwijderd, dan is ruilen niet meer mogelijk. Kosten die voortvloeien uit een gewenste ruil (bijvoorbeeld verzend – en retourkosten) worden gedragen door u, de afnemer. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen indien u een artikel wilt ruilen.   
   
 • Reclames
  Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete of defecte zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per e-mail te melden met een duidelijke omschrijving van het probleem. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op voor een oplossing. Indien de oorzaak bij ons ligt, komen de kosten van een retourzending of nalevering uiteraard voor onze rekening. Wij nemen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terug die gebruikt zijn of waarvan het seal verbroken is, dit ter beoordeling van De Witte Eenheid. 
   
 • Ons retouradres is:
  De Witte Eenheid
  Noordpolderstraat 78
  2516 VS Den Haag
  NederlandVermeld uw order(factuur)nummer. Wij beoordelen of het product beschadigd is. In dat geval krijgt u een percentage van het aankoopbedrag terug. U dient alle gegevens per e-mail of brief aan ons door te geven en ons te informeren via het Retourzendformulier. Dit formulier kunt u bij ons opvragen of downloaden van onze website.

Onze bedrijfsgegevens
De Witte Eenheid
Noordpolderstraat 78
2516 VS Den Haag
Tel: +316 23363753
E-mail: info@dewitteeenheid.com
KVK Den Haag.: 71263306
BTW nummer NL144959367B01
IBAN NL71ASNB0707043166 BIC: ASNB NL21

Disclaimer
Hoewel wij bij het samenstellen van de informatie de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten, kunnen wij voor direct of indirect geleden schade die het gevolg zou kunnen zijn van het toepassen van de informatie en/of het wel of niet aanbieden van bepaalde
informatie, geen aansprakelijkheid aanvaarden.De informatie op deze site kan op geen enkele wijze worden beschouwd als medisch advies. Daarvoor verwijzen wij u naar een arts of therapeut. Tevens nemen wij geen enkele verantwoordelijkheid voor het op een verkeerde manier gebruiken van door ons geleverde producten. Raadpleeg bij aanhoudende en/of ernstige klachten altijd uw huisarts. Lees voor gebruik altijd de informatie op het etiket en/of de bijgeleverde handleiding

Copyright 2018 De Witte Eenheid
Alle rechten voorbehouden. Niets uit de tekst of grafische voorstellingen op onze website en alle andere uitingen mogen zonder schriftelijke toestemming van De Witte Eenheid worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins hetgeen van toepassing is op de gehele of gedeeltelijke bewerking. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan info@dewitteeenheid.com. Op onze website, alle overige uitingenen deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.