Holistische massage

In balans met massage

Ieder mens is gebaat bij balans van lichaam en geest. Hiervoor is rust en bezinning nodig. Lichamelijke gezondheid hebben we niet altijd in de hand. We kunnen er echter wel alles aan doen om dit na te streven.  Zo kun je ervoor zorgen dat alle voorwaarden die de gezondheid bevorderen worden gestimuleerd. Bekend is dat gezonde en regelmatige voeding van belang is, maar ook het tijdig inlassen van rustmomenten om het lichaam en de geest tussentijds te ontspannen. Deze gezamenlijke factoren zorgen er voor dat op andere momenten energie gelijkmatig wordt verdeeld en dat momenten van rust en bezinning optimaal kunnen worden beleefd.

Wat maakt de massages van de Witte Eenheid zo specifiek en effectief?

Een goede massage zorgt ervoor dat u zich weer meer in balans gaat voelen. Er wordt tijd en aandacht aan u besteed zodat u met een goed gevoel de deur uit gaat.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massage technieken passend bij een holistische massage en stoelmassage. Daarnaast wordt rekening gehouden met het individu en eventuele fysieke ongemakken. Mensen zijn gebaat bij een positieve manier van aanraken. Een weldadige massage ontspant niet alleen het lichaam, het brengt ook de geest tot rust. Er zijn veel verschillende soorten massages. De Witte Eenheid maakt gebruik van 2 soorten massages tw. de holistische massage en de stoelmassage.

Holistische massage

Holistisch komt van het woord ‘Holos’ en betekent ‘geheel/volkomen’. Een holistische massage neemt de hele mens als uitgangspunt. Het richt zich niet alleen op het lichaam, maar heeft ook tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te bevorderen. Aanraking is essentieel voor ons menszijn. We hebben aanraking nodig als sociale wezens en het is belangrijk voor de ontwikkeling. Deze vorm van massage is ook een positieve manier van aanraken. De holistische massage is geneeskrachtig voor het hele lichaam. Van belang is dat alles met elkaar samenhangt. Het masseren ontspant of stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel. Het heeft indirect werking op de organen en werkt positief voor de spijsvertering en de huid.

Wat kunt u verwachten?

holistisache massage Abdallah MorsyTijdens de eerste behandeling vind er een korte intake plaats waarbij desgewenst genoten kan worden van een heerlijk voetenbad. Aan de hand van een korte anamnese wordt een holistische massage op maat verricht.

Bij de massage wordt gebruik gemaakt van speciale massage oliën bereid door de Witte Eenheid en zorgvuldig afgestemd op het individu voor een optimale werking van de massage. Een massage is in vele opzichten een prettige manier om van etherische oliën te genieten. Bij de massage wordt zorgvuldig afgestemd welke oliën geschikt zijn (voor verdere uitleg over de oliën zie de producten)

Geen erotische massage.

Voor meer informatie over de contra-indicaties klik hier

Prijzen incl. BTW:

Holistische massage(60 minuten)€65,-
 (90 minuten)€90,-
Maand abonnement(2 massages)€100,-
Maand abonnement deluxe(4 massages)€180,-

U kunt pinnen.