Stoelmassage voor bedrijven en instellingen

-UW BEDRIJF IN BALANS-

Een gezond werkklimaat

Ieder bedrijf is gebaat bij medewerkers die optimaal presteren. Hiervoor is een goede gezondheid van essentieel belang. Een goed werkklimaat omvat verschillende belangrijke voorwaarden. Zowel werkgever als werknemer zijn gebaat bij een positieve sfeer. Medewerkers zullen hierdoor beter presteren en zich minder snel overbelast voelen. Fysieke gezondheid heb je niet altijd in de hand. Wel kun je ervoor zorgen dat alle voorwaarden die de gezondheid bevorderen vanuit het bedrijf worden gestimuleerd. Zo is bekend dat gezonde en regelmatige voeding van belang is, maar ook het tijdig inlassen van pauzes om het lichaam en de geest tussentijds te ontspannen. Deze gezamenlijke factoren zorgen er voor dat op andere momenten energie gelijkmatig wordt verdeeld. Zodoende kan er ook meer spanning en werkdruk geïncasseerd worden.

Waarom stoelmassages

Mensen zijn gebaat bij een positieve manier van aanraken. Er zijn veel verschillende soorten massages. Iedere massage heeft zijn doel.

Stoelmassage bestaat uit een bundeling van zowel oosterse als westerse massagetechnieken met als doel zo effectief mogelijk masseren in een korte tijd, waarbij de kleding aangehouden kan worden. Het duurt maximaal 20 minuten maar de effecten van een behandeling zullen veelal dieper en langer doorwerken. Er wordt voor een betere doorbloeding gezorgd en het zenuwstelsel wordt gestimuleerd. Ook worden blokkades opgeruimd op bepaalde drukpunten -de zogenaamde tsubo’s- op de meridianen in het lichaam. Het is zowel preventief als helend bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale houding. Steeds meer mensen maken gebruik van stoelmassage. De stoelmassage leent zich bij uitstek goed voor een ontspannende massage voor nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. Men zit op een comfortabele massagestoel wat een ontspannen houding bevordert. Het is bij uitstek geschikt om voor of na het werk lichaam en geest te ontspannen.

Na een behandeling voelt men zich frisser en fitter, zowel geestelijk als lichamelijk. Een stoelmassage zorgt voor een betere doorbloeding en het zenuwstelsel wordt gestimuleerd. Er ontstaat evenwicht tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen. U zult zowel fysiek als mentaal snel effect merken, vooral als je regelmatig een behandeling ondergaat. De stoelmassages zijn kortdurend en met een helende werking. Voordeel is dat medewerkers de kleding aan kunnen houden, wat ook vaak drempelverlagend werkt. De massages zorgen voor gezondheid en tevredenheid van medewerkers in uw organisatie. Het ziekteverzuim kan hiermee dalen

De stoelmassage werkt zowel preventief als helend en de kosten van een behandeling staan dan ook in schril contrast met de kosten van een zieke werknemer. Zeker wanneer de klachten chronisch zijn geworden met eventuele aanpassingen op de werkplek. Een goede werkgever draagt bij aan de geestelijke en lichamelijke gezondheid van zijn werknemers. Stoelmassage kan daar een belangrijke rol in spelen. 

Tijdens de eerste behandeling vind er een korte intake plaats.  Aan de hand van een korte anamnese wordt een stoelmassage massage op maat verricht. 

Voor contra-indicaties klik hier

Prijzen bedrijven en instellingen excl. BTW

Uurtarief (3 massages per uur) in overleg te bepalen