Stoelmassage voor particulieren

holistisache massage Abdallah Morsy Mensen zijn gebaat bij een positieve manier van aanraken. Er zijn veel verschillende soorten massages. Iedere massage heeft zijn doel. Stoelmassages zijn bij uitstek geschikt om lichaam en geest in relatief korte tijd te ontspannen. De stoelmassages zijn kortdurend en met een helende werking. Stoelmassage bestaat uit een bundeling van zowel oosterse als westerse massagetechnieken met als doel zo effectief mogelijk masseren in een korte tijd, waarbij de kleding aangehouden kan worden. Het duurt maximaal 20 minuten maar de effecten van een behandeling zullen veelal dieper en langer doorwerken. Er wordt voor een betere doorbloeding gezorgd en het zenuwstelsel wordt gestimuleerd. Ook worden blokkades opgeruimd op bepaalde drukpunten -de zogenaamde tsubo’s- op de meridianen in het lichaam. Het is zowel preventief als helend bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een niet optimale houding. Steeds meer mensen maken gebruik van stoelmassage. De stoelmassage leent zich bij uitstek goed voor een ontspannende massage voor nek, schouders, rug en eventueel armen en handen. Men zit op een comfortabele massagestoel wat een ontspannen houding bevordert.

Na een behandeling voelt men zich frisser en fitter, zowel geestelijk als lichamelijk. Een stoelmassage zorgt voor een betere doorbloeding en het zenuwstelsel wordt gestimuleerd. Er ontstaat evenwicht tussen hoofd en hart, tussen denken en voelen. U zult zowel fysiek als mentaal snel effect merken, vooral als je regelmatig een behandeling ondergaat.

Tijdens de eerste behandeling vind er een korte intake plaats.  Aan de hand van een korte anamnese wordt een stoelmassage massage op maat verricht. 

Voor contra-indicaties klik hier

Prijzen particulieren incl. BTW
1 stoelmassage(20 min)€20,-
Maand abonnement(3 massages)€50,-
Maand abonnement deluxe(5 massages)€85,-

U kunt pinnen.