EVEN VOORSTELLEN

Over Abdalla

Breng de natuurlijke balans terug in uw leven.
Beleef de natuur en maak tijd voor uzelf!
Dat is waar ik voor sta en waarin ik u graag van dienst wil zijn.

Abdallah MorsyMijn naam is Abdalla Morsy, geboren in 1983 te Den Haag. Ik ben zelfstandig kruidengeneeskundige en  allround masseur.  Ik ben de oprichter van De Witte Eenheid. Gezondheid is een groot goed. Het heeft al langere tijd mijn interesse. Ieder mens is gebaat bij lichamelijke- en geestelijke gezondheid.

 Het is belangrijk kritisch te zijn over de  manier waarop wij ons lichaam gezond in balans willen krijgen en houden. De reguliere geneeswijzen kan schadelijke bijwerkingen geven en mensen afhankelijk maken van middelen. Ik ben van mijn mening dat kruiden een mooi alternatief zijn om het lichaam op natuurlijke wijze te genezen en gezondheid te bevorderen.

Kruiden vormen de basis van geneesmiddelen en geneeswijzen. Er wordt weinig tot geen schade ondervonden, brengt meer balans en herstelt het evenwicht bij het juist toepassen van kruiden.

Het is niet precies bekend wanneer het allereerste idee ontstond om kruiden te gebruiken om iemand te genezen. Misschien is dit in de geschiedenis van de mens gebeurd. Onze voorouders stonden veel dichter bij de natuur dan wij dat doen. Later legden artsen in Egypte en Griekenland lijsten aan met geneeskrachtige  kruiden en hun werkingen. De Griekse arts Hippocrates wordt beschouwd als de grondlegger van de reguliere maar ook de alternatieve westerse geneeskunst. Hij had ook veel oog voor het milieu en de levensomstandigheden van de mens. Zijn uitgangspunt was het zelf genezende vermogen van het lichaam en een eenheid van lichaam en geest. Hippocrates ontdekte natuurlijke middelen die genezend en gezondheid bevorderend werkten. Hij wilde voorkomen dat het lichaam beschadigd zou raken of afhankelijk van middelen anders dan natuurlijke middelen.

Na het volgen van verschillende studies kruidengeneeskunde, ben ik mij vanaf 2014 gaan toeleggen op het ontwikkelen en produceren van 100% natuurzuivere producten. De natuur biedt ons veel kruiden met een zeer veelzijdige en helende werking. Wij kunnen dit gebruiken om onze gezondheid te stimuleren en te ondersteunen. Met de natuurproducten maak ik gebruik van wat de natuur ons geeft.
In 2017 heb ik mij middels studies toegelegd op allround massages. Met natuurlijk in balans wil ik mensen graag kennis laten maken met de helende werking van een goede massage. Ook hier sta ik voor persoonlijke aandacht op integere wijze ten behoeve van uw gezondheid.U gaat met een goed gevoel de deur!
Voor de massages maak ik gebruik van de heerlijke massage oliën van De Witte Eenheid.

Ik vind het belangrijk mensen persoonlijk van dienst te zijn bij het vinden van een passend product, rekening houdend met de individuele mogelijkheden en beperkingen. Met De Witte Eenheid wil ik persoonlijk tijd en aandacht besteden aan het individu. Daarnaast geef ik ook uitleg op het gebied van gezondheid en natuurgeneeswijzen.

massage Abdallah Morsy Missie en visie

U motiveren tot een gezonde levensstijl waardoor het algehele gezondsniveau beter in balans komt.
U laten ervaren hoe positief contact in combinatie met natuurvriendelijke en eerlijke producten het verschil kan maken in uw leven

De betekenis van De Witte Eenheid

Ieder mens is uniek. Dat maakt de individuele mens en bevolkingsgroepen juist zo interessant. Anderzijds heeft het door de eeuwen heen ook gezorgd voor onderlinge strijd en onrechtvaardigheid.
De Witte Eenheid stelt zichzelf ten doel op liefdevolle wijze te zoeken naar wat mensen verbindt en hoe mensen elkaar hierin daadwerkelijk kunnen vinden.
Het blijvend zoeken naar verbinding kan zorgen voor eenheid en de mens meer in balans brengen met zichzelf en zijn natuurlijke omgeving.
Liefde bindt. Wie liefde geeft, die ontvangt liefde.
De Witte Eenheid wil binden en balans creëren.

Wit staat voor God en vrede. Liefde van en voor onze God.
Het is mijn hogere doel meer eenheid te stimuleren.
Met De Witte Eenheid wil ik mensen ten dienste zijn op een eerlijke, liefdevolle en natuurvriendelijke wijze. Dat is waar ik voor sta!